Att göra under flygresan till Costa Rica

Det finns många anledningar till att resa till Costa Rica och du kommer verkligen njuta när du kommit dit. Dock är flygresan lång och det är klokt att ha med någon typ av sysselsättning. Idag erbjuds wifi på många flyg och det gör det mycket enklare att roa sig. Du kan till exempel lösa korsord och ha tillgång till ett helt korsordslexikon i mobilen.

flygplan

Ljudböcker eller filmer

Om du har dator, telefon eller surfplatta med dig på planet, vilket du säkert har, kan du också titta på film eller lyssna på en ljudbok. Ljudböcker är många gånger smidigare än vanliga böcker eftersom du kan ha dem i din telefon eller surfplatta. Detsamma gäller för e-böcker. Det sparar helt enkelt plats i ditt handbagage. Då har du mer plats till snacks och liknande istället.

Spela spel under flygresan

Du kan också välja att spela spel i mobilen under flygresan. Det finns många olika mobilspel att välja mellan. Det är skoj att spela slots på online casino också. Då har du dessutom chansen att dryga ut semesterkassan lite. Om du vill få ut det mesta av din flygresa bör du välja ett flyg där du erbjuds internet under resan, du brukar kunna hitta information om det hos flygbolaget.