Från landsbygd till Costa Rica

Vill du ha äventyr, avslappning, sandstränder, djungel och shopping? För dig som söker efter allt när det kommer till utlandsresan är Costa Rica platsen att satsa på. Här kan du hitta allt du och familjen är ute efter. Självklart passar resmålet lika bra för dem som åker som par eller med vännerna.

Komma med flyget

Boka en flygbiljett i tid, är du flera månader i förväg kommer du att hitta billiga flygbiljetter. Du vet dock inte hur ditt liv kommer att se ut om flera månader så kosta på pengarna att få ombokningsbara biljetter.

För er som ska resa från landsbygden till Costa Rica kan ni behöva boka en flygbiljett till Stockholm först. Ni vill inte stå på långtidsparkeringen i en vecka eller två, det är ungefär samma summa som för en flygbiljett.

Mellanlanda i Stockholm och sov på Elite, en av de bästa och mer prisvärda hotellen i huvudstaden. Boka så ni åker till Costa Rica på morgonen, ni tappar inte en hel dag på flyget. Men det blir lite för mycket att åka till Stockholm och sedan Costa Rica på samma dag. En natt på hotell är värt det, ni kommer att anlända fräscha och pigga.

Från flygplatsen

Väl framme i Costa Rica vill du bara komma till hotellet och slänga av väskorna. Boka en taxi eller bussresa innan du åker. Det finns svarttaxi överallt i världen, genom att boka taxiresan med hjälp av en resebyrå eller turistbyrå är du i säkra händer. Du kan till och med boka en taxiresa till avfärden innan du ens har anlänt. Ju smidigare transporter, desto mer tid har ni att njuta och utforska. Vill du hellre ta en taxi på plats, titta efter orange taxibilar. Det är dem som åker endast till och från flygplatsen.