Ta hand om ditt skägg under semestern

Skägg och semester kan vara både roligt och besvärligt. Besvärligt kan det vara för den som har ett stort skägg som det tar tid att sköta. Är det dessutom flera olika skäggvårdsprodukter du behöver ha med dig, så kan det bli extra knepigt. Sådana väger om du till exempel ska flyga. Det kan däremot vara roligt för den som passar på att anlägga skägg under semestern. Hur som helst bör du ta en titt på vad du behöver.

Trendar skägg fortfarande

Skäggtrenden har kommit för att stanna. Den trenden har gått i vågor under flera 100 år, men tydlig blev den då män fick möjligheten att vara slätrakade på ett enkelt sätt tack vare Gilettes uppfinning av rakhyveln. Ibland kan ett nytt skägg visa att en man går in i en ny fas i livet, flera kända personer har valt att anlägga skägg då de blivit lite äldre.

Ta med skägget på resan

Reser du till Sydeuropa, Sydostasien eller Karibien behöver du däremot inte packa så mycket saker till skägget. Överallt finns det barberare som kan hjälpa dig med skägget för att hålla det snyggt och trimmat, till ett pris du knappast kan drömma om i Sverige. Låt dem göra jobbet åt dig.